pasazer Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Dzień dobry Kupiłem na Ali czujnik otwarcia drzwi z Xiaomi. Zamontowałem i działał... 2 dni. Teraz się nie łączy z bramką. Może bateria padła, może u Chińczyka leżakował - nie wiem. Jakieś sugestie? Może wymiana baterii? Jego się otwiera w jakiś specjalny sposób? Mam przyklejony i raczej nie chciałbym go odklejać. Ktoś wie jaka bateria tam wchodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted September 23, 2020 Developer Share Posted September 23, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=7IGFBnQ0iQs 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ar_czi Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Podepne sie pod temat. Jakos z rok temu kupilem 2 takie czujniki. 2 tygodnie temu jeden zniknal z MiHome. Pomyslalem ze bateria zdechla wiec wymienilem. Po wymianie sie nie pojawil wiec usunalem go z apki i dodalem na nowo. Podzialal kilka dni i znow zniknal. Zrobilem to samo i tak juz kilka razy. W apce pokazuje ze baterie ma ok. Uprzedze ze zaraz obok niego jest przelacznik scienny a za drzwiami zarowka ktore dzialaja bez problemow i przerw a sama brama jest ~4m od nich. Ma ktos pomysl co mu sie dzieje ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts