Gustaw Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Witam. Mam stratosa 2. Biegam z nim od kilku lat i wyraźnie widzę, że zegarek inaczej mierzy odległość przebiegniętą niż strava i inne zegarki GPS. Np wczoraj przebiegłem wg zegarka ponad 27 km a wg stravy ten sam bieg obejmuje tylko 24km i trochę. Mam 3 kolegów używających tego zegarka i wszyscy mamy ten sam kłopot. Podobny problem miałem z endomondo na telefonie za darmo, a te zegarki sporo kosztują. Strasznie mi to dopiekło w trakcie biegu organizowanego. Punkt regeneracyjny i pierwszy pomiar międzyczasu z limitem czasu na dobiegnięcie miał być na 7,6 km a ja na zegarku widzę 8 km i nic. Dopiero na 9 km był punkt. To samo na kolejnym pomiarze międzyczasu- miał być na 17 km a ja na zegarku miałem już 20 km.Co dziwne zegarek przesłał sam dane do stravy, a ta zliczyła odległości tak, jak podał organizator biegu. Zna ktoś rozwiązanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts