matexchan Posted August 28, 2020 Share Posted August 28, 2020 Kupiłem żaówkę tą co w opisie ale xiaomi home w ogóle mi jej nie wykrywa, próbowałem restartować do fabrycznego trybu ale po tym to i tak nic nie daje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draxterix Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Na jakim regionie masz apkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubpal Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 I z jakiej dystrybucji żarówkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted September 25, 2020 Developer Share Posted September 25, 2020 (edited) to zarowka global, wiec jest wszedzie poza china. chyba, ze chodzi o 1SE to dopiero tydzien temu zostala dodana (region chiny). Edited September 25, 2020 by rezmus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cort06 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 nie będę tworzył nowego tematu i podepnę się tutaj. Czy te wszystkie żarówki WiFi typu Philips, Yeelight color itd. Mają taką opcję, że można im zapamiętać tryb pracy, który włączy się domyślnie po wyłączeniu i włączeniu żarówki ponownie tradycyjnym włącznikiem ściennym? Chodzi mi to, że osoba bez aplikacji i udostępnionej żarówki w niej nadal może tradycyjnie z niej korzystać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted October 13, 2020 Developer Share Posted October 13, 2020 to funkcja firmware, wiec pewnie nie kazda ma. yeelight np mozna wybrac, czy ma sie po zaniku zasilania wlaczyc z ustawieniami zapisanymi jako default, czy ostatnio uzywanymi (przed odlaczeniem zasilania). philips nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cort06 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Ok, ale ogólna każdą na jakichś tam ustawieniach się zapali po wyłączeniu i włączeniu zasilania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted October 13, 2020 Developer Share Posted October 13, 2020 tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubpal Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 12 godzin temu, cort06 napisał: nie będę tworzył nowego tematu i podepnę się tutaj. Czy te wszystkie żarówki WiFi typu Philips, Yeelight color itd. Mają taką opcję, że można im zapamiętać tryb pracy, który włączy się domyślnie po wyłączeniu i włączeniu żarówki ponownie tradycyjnym włącznikiem ściennym? Chodzi mi to, że osoba bez aplikacji i udostępnionej żarówki w niej nadal może tradycyjnie z niej korzystać? Essential bulb kolorowa od xiaomi też ma opcję zapamiętania trybu na jakim ma się włączać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted October 13, 2020 Developer Share Posted October 13, 2020 to bulba od yeelight (yeelink.light.color5). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts