artymek Posted August 27, 2020 Share Posted August 27, 2020 Witam Posiadam od niedawna zegarek Stratos 3 w wersji A1929 z polskiej dystrybucji z granym najnowszym oficjalnym ROM-em 4.2.0.7 i aplikacją Zepp w wersji 5.0.1. Mam problem z powiedomieniami z Messengera i WhatsAppa, które nahczęściej przychodzą z opóźnieniem nawet kiluminutowym. Testy powiadomień z aplikacji działają bez problemu, powiadomienia o smsach przychodzą natychmiast. Czy ktoś miał podobny problem i mógłby mi pomóc w jego rozwiązaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marbedo Posted August 28, 2020 Share Posted August 28, 2020 Niestety, dokładnie jest jak piszesz. Zwłaszcza WhatsApp. Duże opóźnienie a jak odblokujesz zegarek to przychodzi natychmiast. Nie ma rozwiązania trzeba czekać na poprawkę. Zeep jest już w wersji 5.0.3 ale nic nie wnosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artymek Posted August 28, 2020 Author Share Posted August 28, 2020 Zastanawiam się tylko czy to wina aplikacji czy firmware zegarka. Pace, którego wcześniej użytkowałem nie miał takiego błędu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marbedo Posted August 28, 2020 Share Posted August 28, 2020 Pewnie jedno i drugie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts