pindziul Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 witam jestem swiezym posiadaczem amasfit pace A1612 zegarek posiada rom 1.3.0n. Poprzez aplikacje telefonem zmieniłem jednostki fahrenheit na celsujesz takze ,zmieniam tarcze zegarka ale jak wchodze w setting units przedstawiam opcje na meteric to w zegaRKU NIC sie nie przestawia( nie pyta mnie czy zapisac jak przy jednostkach temperatury.)i caly czas pokazuje mi jednostke w milach a nie w km. dla was napewno jest to proste do zrobienia w stosunku do tego co piszecie o zmianach jezyka itp to dla mnie czarna magia prosze o pomoc i wyjasnienie jak najprostszym jezykiem. a i jeszcze jedno takze nie moge sie połączyć z wi-fi odrzuca mi cAŁY CZAS HASŁO które jest prawidłowe. i czy warto robic aktualizacje przy moim rom jak przy nowszym czytałem sa problemy z blokada. . \ z góry dzeiki za pomoc jak coś nie tak to przepraszam jestem pierwszy raz na forum .. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 21, 2018 Developer Share Posted March 21, 2018 Ten soft z tego co pamiętam nie wspiera jeszcze zmiany jednostek, zaktualizuj do najnowszego i powinno być ok. Blokadę bootloadera można usunąć to nie problem, ale doszło sporo zmian w między czasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts