Lisek1 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Witam wszystkich na forum, jestem tu nowy - do admina- jeżeli watek nie w tym dziale, proszę o przeniesienie. Mam problem z odkurzaczem Viaomi V2 Pro. Mam zainstalowaną aplikację xia home, udało się skonfigurować odkurzacz, połączyć do sieci wfi-fi, zrobiłem mapowanie pomieszczeń, wszystko pięknie działo, sterowanie jego pracą z aplikacji z telefonu. Nagle z nieznanych przyczyn odkurzacz się rozłączył, wszedł w tryb offline. Nie mogę go zresetować. Po próbie resetu nie może się połączyć z siecią. aplikacja nie widzi urządzenia. Z routerem nic nie robiłem, nie wgrywałem żadnych uaktualnień. Samo się rozłączyło i nie mogę ponownie połączyć. Ktoś się na tym zna i jest w stanie pomóc? Prośba do mężczyzn, bo wiecie, żona nie może używać sprzętu i się na mnie wyżywa, karze mi ręcznie ogarniać podłogi, pomóżcie, błagam. Stawiam browara Sławek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts