Picos00 Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Witam. Parował ktoś może Apple Watch z aplikacja Mi home. Nie daje rady pomożecie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apo25 Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Odgrzewam, ale temat w sieci nie jest wyjaśniony. Posiadam Apple Watch SE i działającą aplikację do niego, ale potrafię dodać tylko uruchamianie scen (np. załączanie alarmu, włączenie/wyłączenie odkurzacza). Jak dodać funkcje takie jak odczyt czujników (np. temperatury) czy włączanie inteligentnych żarówek obsługiwanych przez Mi Home? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finch Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Wydaje mi się, że xiaomi porzuciło wsparcie dla apple watch - mi też tylko sceny w sumie działają plus kontrola starych inteligentnych gniazdek. Jak rozumiem wsparcie dla apple watch musi iść z poziomu plugina dla konkretnego urządzenia, ale te już od paru lat nie mają dodawanej tej funkcjonalności. Szkoda, aczkolwiek jak pokombinujesz ze scenami to pokryje to większość Twoich wymagań (ale odczytu temperatury z domu już nie bedziesz miał ). Gaszenie z wyra świateł w całym domu z poziomu zegarka - rewelka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts