Bobas8 Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 witam, mój pierwszy stratos i qurcze, czy w app - korzystaj - ustawienia wybierania numerów - sklep z tarczami zegarka, macie kilka tarczy? Gdzie mogę lub jak można utworzyć tarczę? W niestandardowe tło tarczy zegarka, wchodząc na jakieś zdjęcie i zaznaczając je - synchronizacja obrazu z zegarkiem - pomyślnie zsynchronizowało....i nic? Jak mogę uzyskać inne tarcze, do wyboru, do koloru :)? To jeszcze jedno pytanie, czy w Stratosie jest coś takiego jak reakcja na ruch ręki, celem podświetlenia tarczy (szczególnie nocą). Irytujące jest włączanie podświetlenia, gdzie uruchamia mi się MUSIC - i brak połączenia bluetooth - za nic nie mogę go połączyć. Masakra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcio_paluch1 Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Te dwie aplikacje mogą się przydać do tarcz (do wyboru, do koloru): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huami.watch.hmwatchmanager&hl=pl https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amazfitwatchfaces.st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobas8 Posted July 15, 2020 Author Share Posted July 15, 2020 Dzięki za podpowiedź. Tylko - pierwszy link do Amazfit zainstalowany (standardowo 8 tarcz) - jak chcę następne dodać - wchodzę w niestandardowe tło, niby wszystko O.K. a tarczy brak. Drugi link AmazFaces - pobieram, chcę zainstalować (pokazuje łącze wifi) i ....nic. Maaasakra. Jakieś propozycję? ...a jak wszedłem do folderu WatchFace (są trzy w zegarku, dwie z małych liter - ja wybrałem j/w), wgrałem paczkę tarcz zgodnie z instr. i rozszerzeniem. W zegarku mogę przebierać w tarczach, ale w momencie wyboru zmiany tarczy - ustawia się tarcza 1-na z 8 Amazfit. I na tym kończy się zabawa. Pytanie jeszcze inne, czy można jakieś inne dźwięki powiadomień ustawić? Pod dana osobę, sms'a? czy są jakieś aplikacje. Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 W Stratosie3 Huami nie opanowało jeszcze zmiany tarczy z poziomu aplikacji. Robisz to tylko z poziomu zegarka, przytrzymując palcem aktywną tarcze lub wybierając opcje z Ustawień. Masz też dodatkowo w zegarku SklepBaidu z kilkoma tarczami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts