Developer Popular Post Kaudii® Posted March 17, 2018 Developer Popular Post Share Posted March 17, 2018 Witam Kolejna wersja aplikacji z GP z polskim interfejsem, lista zmian poniżej Ważne Wersja PL na bazie wersji z GP wymaga odinstalowania wersji oryginalnej, niestety nie instaluje się na nią, ze względu na inny podpis publiczny. Wersja 2.0.3-play-PL zgodna z oryginałem, co do zawartości i grafik, jedyne co to jest dodany język PL, reszta jak w oryginale, pomoc jest w wersji Angielskiej. Życzę bez problemowego użytkowania. Historia zmian: 2.0.3.-play: - dodano wsparcie dla Stratos / Stratos+- naprawiono inne błędy Aplikacja zrobiona na potrzeby forum! Nie zezwalam na jej powielanie, publikację bez mojej zgody. Mówię stanowcze nie dla wykorzystywania w celach zarobkowych. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Masz ochotę postawić piwo - Kliknij 116 46 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nocad Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 niestety wywala mi błąd przy logowaniu przez FB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 18, 2018 Author Developer Share Posted March 18, 2018 Dziwne przed chwilą specjalnie zainstalowałem tę wersję pomimo, iż z niej nie korzystam i logowanie przez Facebooka działa normalnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meriox Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Potwierdzam, wszystko działa jak należy. Dzięki Kaudii. Do wczoraj używałem Pacefied + Twoje spolszczenie oraz spolszczonego "China" Amazfit Watcha. Nie wiem gdzie jest problem ale kiedy Pace z jakiegoś powodu (np. telefon w domu a zegarek na dworze) rozłączy się i ponownie połączy to już nie chce się zsynchronizować z Amazfit Watchem. Firmware w wersji US i Amazfit Watch z Google Play nie powodują takich problemów. Wyżej opisane problemy występują tylko na Andku Oreo. W starszym telefonie z Androidem 6 wszystko było OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodek1 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoszn Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipeklego Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 jest ok działa bez problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek09121985 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Nie mogę spakować z zegarkiem dlaczego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Może dlatego ze zegarek jest za mały żeby do niego cokolwiek pakować. Pisz w naszym języku. Nikt z nas Ci nic nie odpowie z tak obszernego opisu sytuacji który stworzyłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 kurde nie mogę sie zalogować...czy facebook czy google = null Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Wersja w Google Play pokazuje 2.3.0-play a tutaj jest 2.0.3 -play. Obawiam się że jest nieaktualna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 To która wersja pokaże dane mapy biegów np? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 29, 2018 Author Developer Share Posted March 29, 2018 pracuje nad tą najnowszą ale sam nie wiem czy udostępniać skoro są tacy co mają gdzieś moją pracę i handlują nią w necie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Czekamy ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 29, 2018 Author Developer Share Posted March 29, 2018 może się doczekacie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladpal Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Cytat pracuje nad tą najnowszą ale sam nie wiem czy udostępniać skoro są tacy co mają gdzieś moją pracę i handlują nią w necie Hieny zawsze się znajdą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blady Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 @Kaudii zaistalowałem wersję PL amazfit watch , wszystko elegeancko śmiga , czekam na wersję najnowszą Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajoss Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 nie ogarniam jak to pobrać, kupiłem dziś zegarek w rtv euro agd, i zaraz będę brał się za w grywanie romu, apke też bym chciał po polsku, tylko nie ogarniam tej strony i tego key'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
blady Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Link został zlikwodowany. Nie można już pobrac tej apki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajoss Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 a nie ma ktoś apki zapodać lipa trochę po angielsku ta apka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 31, 2018 Author Developer Share Posted March 31, 2018 Link w 1-szym poście działa, prezent na święta 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 dzięki, niemniej jednak wciąż nie można się zalogować. ja mam bynajmniej problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blady Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 @zaborek wszystko działa idealnie ,a xiaomi odistalowałem wersje z GP , wyczyściłem wszystko , zaisntalowałem polską i hula 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 31, 2018 Author Developer Share Posted March 31, 2018 @zaborek , szczerze bez urazy ale miewasz dużo dziwnych problemów, może trzeba FR telefonu zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts