corvuspl Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Witam Mam wersje rom 4.2.0.1 i czy jest jakiś nieskomplikowany sposób aktualizacji to wersji 4.2.6.0 czy trzeba aktywować bootloadera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corvuspl Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 W zasadzie już nieaktualne.Wczoraj się zaktualizowało na całe szczęście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oibis2 Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 (edited) 4.2.7 dzisiaj aktualizacja Edited July 22, 2020 by Oibis2 Czeski błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELF Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 Też miałem problem z zablokowaniem opcji glownych w wersji 4.2.0.1. W roznych filmach na YT widzialem ze w menu ( gest w gore palcem z poziomu tarczy zegarka ) maja ludzie 6 ikonek, ja mialem 5 , takze w nowszej wersji jest mozliwosc dodania ogolem 60 rodzajow dyscyplin a w wersji 4.2.0.1 bylo tylko 20 bez + i -. Z poziomu programu Amazfit aktualizacja zegarka wskazywala ze wersja 4.2.0.1 jest najnowsza. Problem obszedlem - z poziomu zegarka polaczylem sie z wifi , potem w opcjach wybralem aktualizacje - tam zegarek sam pobral wersje 4.2.6 i po resecie mam juz nowe funkcje, w tym mozliwosc wyboru jezyka polskiego. Mam nadzieje ze sie komus przyda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts