ptasiekk Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Witajcie, Jeżeli to zły dział to proszę o przeniesienie ale wydaje mi się, że jest odpowiedni na luźne pogaduchy o tym co obecnie użytkujemy lub planujemy używać w przyszłości od Xiaomi. W końcu to forum Xiaomifans, więc z tego tematu mogą powstać pomysły na nowe działy o innych produktach. Jeżeli uważacie, że to tzw. temat z tylnej części ciała to może iść do kosza. U mnie obecnie jest: Xiaomi Mi Note 2; Amazfit Pace, Mi Band 2 (obecnie użytkuje żona) oraz Mi Box 4K. Jedzie do mnie jeszcze WiFi Repeater 2. Chodzi mi po głowie odkurzacz oraz szczoteczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danq Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 U mnie poza Amazfitem jest opaska u żony i od tygodnia Notebook Air 12 EDIT Zapomniałem jeszcze o wadze Mi Scale 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 10, 2017 Developer Share Posted November 10, 2017 u mnie Mi5 Pro Czarny , Mi5 Prime Biały(żona), Amazfit Pace x 2(Jeden ma syn), Amazfit Bip - żona, MiBox 4k, PowerBank 10000mAh Pro, Mi Piston V3 x 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Ja skromnie Tel , mi redmi note 4x Zegarek wiadomo jaki I żona mi band 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 10, 2017 Developer Share Posted November 10, 2017 ja planuje zakup Xiaomi Water Kettle - czajnik, no i myślę o zrobieniu Smart Home u siebie i nad TV 4K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 No to i ja... - dwa xiaomi mi max (jeden żony) - amazfit watch pace oraz mi band 2 - kilkanaście mi socket - czujniki temperatury wilgotności i ciśnienia - czujki ruchu - czujniki otwarcia drzwi/okien - dwa gateway - wireless switch - trzy kamery - Mi router 3 - dwa WiFi Repeater 2 - robot sprzątający Oczywiście wszystko od xiaomi I to chyba tyle 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 10, 2017 Developer Share Posted November 10, 2017 no to teraz pogrążyłeś mnie w wielkim smutku, 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Mi tatuaże pozdzieral , w ogóle nie czuje się jak bym miał coś xiaomi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 To ja może zrobię edit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 No już zrobiłeś sobie jaja z nas, "edytuj" już nie rób Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Czekajcie, niech Grześ dojdzie do siebie to po tym co napisze i minie pewnie zdołuje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Ja się zwalniam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 10, 2017 Administrator Share Posted November 10, 2017 Ja jutro napiszę, ale trochę tego mam Dziś nie jestem w stanie 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 A nie mówiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 11, 2017 Administrator Share Posted November 11, 2017 No to moja lista Xiaomi i Aqara Xiaomi Mi Note 2 Global - 1 szt Xiaomi RedMi Note 4 - 1 szt Xiaomi Mi4 LTE - 1 szt Xiaomi RedMi 3 - 1 szt Xiaomi Amazfit Pace - 2 szt Xiaomi Mi Band 2 - 2 szt Xiaomi Mi Band 3 - 1szt Xiaomi Gateway - 2 szt Xiaomi czujnik temperatury/wilgotności - 10 szt Xiaomi włącznik okrągły - 8 szt Xiaomi czujnik drzwi/okna - 2 szt Xiaomi czujnik ruchu - 1 szt Xiaomi kostka Cube - 2 szt Xiaomi listwa Powerful 6 - 1 szt Xiaomi gniazdko ZigBee - 2 szt Xiaomi gniazdko WiFi z USB - 1 szt Xiaomi kamera Fang - 1 szt Xiaomi kamera Dafang - 1 szt Xiaomi Amplifier - 1 szt XIaomi Amplifier 2 - 1 szt Xiaomi Router 3 - 1 szt Xiaomi IR Controller - 1 szt Xiaomi czujnik kwiatów - 1 szt Xiaomi waga v1 - 1 szt Xiaomi czajnik smart - 1 szt Yeelight żarówka RGB - 3 szt Yeelight Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi Connection - 1szt Aqara włącznik podwójny (kablowy) - 1 szt Aqara włącznik pojedynczy (kablowy) - 1 szt Aqara włącznik pojedynczy (bezprzewodowy) - 2 szt Aqara włącznik podwójny (bezprzewodowy) - 1 szt Aqara czujnik ruchu - 1 szt Aqara czujnik temperatury/wilgotności/ciśnienia - 1 szt Aqara czujnik zalania - 1 szt Słuchawki Xiaomi Piston 2 - 1 szt Słuchawki Xiaomi Piston 3 (chyba bo był to gratis od GB) - 1 szt długopis Xiaomi - 1 szt Xiaomi Smart Mi Air Purifier 2 - 1 szt Oclean One - szczoteczka do zębów - 1 szt 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 11, 2017 Developer Share Posted November 11, 2017 Ok to ja idę się rzucić z mostu, chłopie skąd żeś tego tyle nabrał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 11, 2017 Administrator Share Posted November 11, 2017 Z GearBest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 No dobra, ludzie chciałbym coś kupić Xiaomi bo nic nie mam ..... gdzie mogę to dostać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Ali Express, Gearbest itp..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptasiekk Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 Co by dogonić co po niektórych w ilości sprzętu to bank trza okraść 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 no trza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptasiekk Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 Dobra co by na legalu było to idę nerkę sprzedać Tak na poważnie listy @Lector i @Axon wyglądają imponująco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Panowie, spokojnie.... nikt raczej nie kupuje wszystkiego na raz.... Ja na przykład kupuje jedną rzecz w miesiącu, czasem dwie jak na czymś bardzo mi zależy i jest w przecenie lub jest kod rabatowy na gearbest ... Myślę że podobnie robi @Lector Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 11, 2017 Developer Share Posted November 11, 2017 nigdy nie patrzyłem tak na to, a skąd bierzecie kody rabatowe, bo ja od nich nic nie kupowałem jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 do gearbest są np tu https://twitter.com/GearBestKupony Np. Amazfit Watch Pace z czarnym paskiem za 81$.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts