Cam Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Witam, Jestem od niedawna posiadaczem Stratos 3. Poprzednio miałem Stratos 2. Jestem niestety bardzo niemiłe zaskoczony zasięgiem Stratos 3. Potrafi rozłączyć się z telefonem już w odległości 3 -4 m w domu a na zewnątrz 6-7. W Stratos 2 takich problemów nie miałem, zasięg miał w całym domu i również na piętrze. Na zewnątrz też było dużo lepiej niż w 3. Czy też macie taki problem? Czy to "choroba wieku dziecięcego" i kolejnymi aktualizacjami minie? Czy może mam jakiś wadliwy egzemplarz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 Podejrzewam że to z powodu oszczędzania baterii. Mój też szybko "gubi" telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cam Posted July 10, 2020 Author Share Posted July 10, 2020 Dzięki za odpowiedź. Czyli masz podobnie? U mnie i w trybie ultra i normalnym jest tak samo słaby zasięg, podobny jak miałem w bipie. W stratosie 2 jest dużo lepiej ☹️ A jeżeli chodzi o baterie to w 3 w normalnym trybie wytrzymuje podobnie jak w 2, dopiero w ultra jest dłużej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts