borysj5 Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Na XDA jest dostepny Rel 2: Full install Version 2.0.10.0 Mozna go wrzucic? czy to coś nie halo, pytam bo tez mam na zegarku wersje CN 2.0.0.10 i nie chce potem miec problemu jak poprzednicy z wersja 2.0.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepeEL Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Ale po co chcesz wrzucać ta sama co masz...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
borysj5 Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 Nie tą samą, po PL sa tam różne jezyki tylko nie ma skryptu chyba ze ja cos pokielbasiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 @borysj5 Ten dział dotyczy ROM-u Pl zrobionego przez team z forum Xiaomi fans. A ty pytasz o ROM z forum xda. Załóż proszę nowy wątek. @Lector bardzo proszę o przeniesienie postów dotyczących romu z xda do innego miejsca bo zaraz i tu będzie śmietnik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 @borysj5 Doczytaj dobrze z czym forumowicze mieli problem. Bo na pewno nie z instalacja romu 2.0.8 PL. Jak zainstalujesz rom Stratosfied to daj znać, bo jeszcze nikt nie dzielił się tu opiniami na jego temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts