Dewcio Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Witam, mój problem polega na tym, że po zainstalowaniu apki na nowym telefonie i zalogowaniu się na stare konto nie widzę już wcześniej dodanych urządzeń. Jednocześnie też nie mogę dodać ich na nowy telefon ręcznie, gdyż tak jakby są one już wykorzystywane przez ten stary. Czy ktoś się już spotkał z tym problemem? Muszę całkiem wszystko usunąć ze starego telefonu i ręcznie od nowa dodać na nowy, czy jest jakaś szansa, że da się to naprawić? Z góry dziękuje za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedi Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Godzinę temu, Dewcio napisał: Witam, mój problem polega na tym, że po zainstalowaniu apki na nowym telefonie i zalogowaniu się na stare konto nie widzę już wcześniej dodanych urządzeń. Jednocześnie też nie mogę dodać ich na nowy telefon ręcznie, gdyż tak jakby są one już wykorzystywane przez ten stary. Czy ktoś się już spotkał z tym problemem? Muszę całkiem wszystko usunąć ze starego telefonu i ręcznie od nowa dodać na nowy, czy jest jakaś szansa, że da się to naprawić? Z góry dziękuje za odpowiedź. Coś musiałeś skopać przy logowaniu - sprawdź czy na obu telefonach masz ustawiony ten sam region. Ja mam dokładnie identyczne rozwiązanie - 2 telefony obsługujące jedno i to samo konto i na obu wszystko działa idealnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts