Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Amazfit Pace iOS problem z parowaniem kodu QR

Arus082
 Share

Recommended Posts

Witam, kupiłem zegarek Amazfit Pace i przy próbie sparowania telefonu (jeśli ma to znaczenie) iPhone X kodu QR wyskakuje błąd :/

Próbowałem zmienić w ustawieniach na chiński ale nie wiem czy dobrze to zrobiłem, gdyż w ustawieniach itp mam nadal język polski...

Ktoś ma jakiś pomysł? :(

To poczytaj bo było o tym sporo, Pacefied paruje się tylko z aplikacją amazfitwatch w wersji China. Jak pobrać i zalogować się do aplikacji jest gdzieś na forum. Nie mam iPhone-a więc nie poradzę bo nie chcę wprowadzać w błąd, ale wydaję mi się że musisz zmienić region w telefonie na Chiny i wtedy pobrać aplikację. Po tym logujesz się na konto xiaomi w aplikacji i dopiero sparujesz zegarek. Ale lepiej poczytaj.

0. Odinstalowujesz appkę.

1. Zmieniasz region na Chiny.

2. Instalujesz appkę z Appstore.

3. Logujesz się na konto Xiaomi.

4. Parujesz zegarek.

5. Możesz już wrócić do regionu Polska.

Jeśli nadal będzie problem to może jest nim coś na koncie Xiaomi - czytałem o takich przypadkach na forum XDA ale sam nigdy nic takiego nie miałem. I skoro tak to najlepiej spróbować na jakimś świeżym koncie Xiaomi (kogoś lub można założyć nowe)

• Like 1

• 1 month later...