Luk_Xmi Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Witam Czy zegarek ma wymienna baterie czy może wraz z końcem baterii wyrzucamy zegarek do kosza ?? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Do kosza :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk_Xmi Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 Ale poważnie ? Nie ma opcji aby wymienić baterię ? Kurcze przecież po roku użytkowania żywotność baterii spadnie co najmniej o 1/2 a po dwóch latach to chyba z akumulatorem na plecach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 A w którym markowym smartwatchu masz taką możliwość? Tak poważnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 15, 2018 Developer Share Posted March 15, 2018 2 godziny temu, Luk_Xmi napisał: Ale poważnie ? Nie ma opcji aby wymienić baterię ? Kurcze przecież po roku użytkowania żywotność baterii spadnie co najmniej o 1/2 a po dwóch latach to chyba z akumulatorem na plecach Ja mam swojego Amazfit Pace od roku i 2 miesięcy i naprawdę nie oszczędzam go zbytnio a bateria nadal trzyma tak jak był nowy, wytrzymaje spokojnie 5 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk_Xmi Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 1 godzinę temu, Axon napisał: A w którym markowym smartwatchu masz taką możliwość? Tak poważnie. A nie wiem czy w którymś jest wymienna bateria, właśnie pytam bo przymierzam się do jakiegoś zakupu ale zegarek to nie telefon i nie mam ochoty go zmieniać za szybko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk_Xmi Posted March 15, 2018 Author Share Posted March 15, 2018 33 minuty temu, Kaudii napisał: Ja mam swojego Amazfit Pace od roku i 2 miesięcy i naprawdę nie oszczędzam go zbytnio a bateria nadal trzyma tak jak był nowy, wytrzymaje spokojnie 5 dni No to nie jest tragicznie pewnie dwa latka pociągnie. Dzięki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts