Beeltes Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 (edited) Witam, Krokomierz przestał naliczać kroki, rano zdążyłem zrobić 182 kroki po czym przestał kompletnie naliczać. Próbowałem wszystkiego: aktualizacji, rozłączenia z bluetootha i ponownego podłączenia, rozłączenia zegarka z aplikacji telefonu lecz niestety nie przyniosło to kompletnie rezultatu. Rom 2.3.12.1 Edited April 24, 2020 by Beeltes Dodanie tekstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabcio Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) W dniu 24.04.2020 o 18:31, Beeltes napisał: Witam, Krokomierz przestał naliczać kroki, rano zdążyłem zrobić 182 kroki po czym przestał kompletnie naliczać. Próbowałem wszystkiego: aktualizacji, rozłączenia z bluetootha i ponownego podłączenia, rozłączenia zegarka z aplikacji telefonu lecz niestety nie przyniosło to kompletnie rezultatu. Rom 2.3.12.1 Miałem to samo, ale po włączeniu aktywności i użyciu GPS-a, zakończyłem ją i później już kroki normalnie zaczęły się naliczać i do dziś jest ok Edited July 3, 2020 by Fabcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts