vito100 Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 (edited) Znalazłem ciekawą tarczę napisaną jako dodatkowa aplikacja. Nie wgrywamy jej jak plików wfz, tylko instalujemy np. przy wykorzystaniu apk installera. Tarcza jest bardzo wyraźna nawet na wygaszonym ekranie. Po 24h używania zegarka w trybie powiadomień zjadło mi 7% baterii. Używam z pacefied 1.2.50h. digital.zip Edited March 13, 2018 by vito100 Dodanie załączników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Witam Po zainstalowaniu bateria została zeżarta w ciągu 12 godzin do 15% ze 100%.Od wieczora do rana ok 25% a od 6 rano do 9,30 z 75% do 15% Dodam że zegarek nowy 3-cie ładowanie. Poprzednio na ustawieniach takich samych jak obecnie ok 3,5 dnia w zależności od ilości powiadomień a mam ich dość dużo e maili. Kolejny problem to nie mogę jej/tarczy/ usunąć przez APK tak jak instalowałem. Na razie naładowałem do 100% włączyłem inną tarczę i zobaczymy. Jednak jak by ktoś podsunął pomysł jak usunąć tą tarczę byłbym wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito100 Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 Dziwne, u mnie nie żre... Za xda: Code: adb root To list all the installed packages on device, use the following syntax. Code: adb shell pm list packages To list only the system packages, use the “-s” option. Code: adb shell pm list packages -s To list only 3rd party (or non-system) packages, use the “-3” option. Code: adb shell pm list packages -3 To uninstal use the: Code: adb uninstall -k --user 0 (name of the package) Example: Code: adb uninstall -k --user 0 com.alipay.android.hmwatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Witam. Sorry Ale nie rozumiem tych informacji Trochę żałuję tej instalacji bo widzę że trzeba mieć trochę większą wiedzę niż posiadam no ale cóż za błędy się płaci chcę odinstalować tę tarczę w miarę prosty sposób HMMMMMM bardzo prosty sposób Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito100 Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 (edited) Musisz rozpakować na przykład na dysku C załączony folder z adb. Będziesz miał C:\adb\..... W środku folderu jest plik adb.exe. Podłączasz zegarek do USB. Uruchamiasz wiersz poleceń (cmd) i wpisujesz: c: cd adb adb devices powinieneś dostać adres Twojego zegarka List of devices attached xxxxxxxx device następnie wpisujesz: adb uninstall -k --user 0 it.marcofre.digital bo tak się nazywa ten package... I to wszystko. Lub jeszcze prościej: podłączasz zegarek, uruchamiasz APK installer ( w załączniku) . I tak jak narysowałem na zrzucie klikasz i odinstalowujesz... adb.zip ApkInstaller.exe Edited March 17, 2018 by vito100 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Dziękuję Bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts