xoxepin Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Witam, zakupiłem dzisiaj smart watcha. Zainstalowałem najnowszy update, pobrałem Amazfit Watch i niby wszystko ok. Jak ktoś dzwoni to mi wyświetla ten kontakt. Jednak to na czym mi najbardziej zależy, to powiadomienia sms i mail (+odczytywanie ich). Niestety nie działa mi to. Tu na filmiki gość ma jakby "inny interfejs" w zegarku, gdzie może wejść i wszystko spr, ja wogóle nie mam takiego menu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 9, 2018 Administrator Share Posted March 9, 2018 Zobacz na tytuł filmiku --> Watch Droid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xoxepin Posted March 9, 2018 Author Share Posted March 9, 2018 Tak tak wiem, tutaj koleś wgrywał jakiś sofcik (Watch droid), a ja szukam tylko rozwiązania tego, że nie dostaje powiadomień smsowych, ani maili z gmaila * Domniemam, że wgranie takiego sofcika powoduje utrate gwarancji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts