Administrator Lector Posted March 17, 2020 Administrator Share Posted March 17, 2020 Hej, zakupiłem hulajnogę białą z ProLine jest to wersja EU z zapasowym ogumieniem (opony i dętki). Ma być ona na prezent. Otworzyłem bezinwazyjnie karton aby się upewnić ze wszystko jest OK. Wiem ze do obsługi można wykorzystać aplikację Segway-Ninebot, niestetyt czytam ze ponoć przestali wspierać tą hulajnogę. Dałby rade ktoś sprawdzić? To jest ta aplikacja https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.ninebot.ninebot&hl=pl Znalazłem jeszcze jedną, ale o tej nic nie wiem https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninebot.segway Wiem ze hulajnoga jest obsługiwana przez Xiaomi Home, ale wielkość aplikacji jest nieporównywalna i posiada zbędny system smart home. No chyba ze ktoś ma inną aplikację i możesz coś zaproponować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 W dniu 17.03.2020 o 11:02, Lector napisał: No chyba ze ktoś ma inną aplikację i możesz coś zaproponować Jeśli jeszcze nie wręczyłeś prezentu to od siebie mogę polecić m365 Dashboard - ma wszystko co potrzebne i łatwa w obsłudze. PS. Warto za kilkanaście dolarów dołożyć wyświetlacz od wersji pro. Wystarczy śrubokręt, aplikacja m365 DownG oraz soft do pro 1.5.5 PS2. Jakbyś miał jakieś pytania do m365 to wal śmiało zrobiłem nią ok 1000km także ten... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 7 godzin temu, snow.leopard napisał: Jeśli jeszcze nie wręczyłeś prezentu to od siebie mogę polecić m365 Dashboard - ma wszystko co potrzebne i łatwa w obsłudze. PS. Warto za kilkanaście dolarów dołożyć wyświetlacz od wersji pro. Wystarczy śrubokręt, aplikacja m365 DownG oraz soft do pro 1.5.5 PS2. Jakbyś miał jakieś pytania do m365 to wal śmiało zrobiłem nią ok 1000km także ten... Ja mam taki problem, że po zamontowaniu wyświetlacza wgraniu miga mi nonstop ikona BT na wyświetlaczu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Jeśli dioda mryga gdy nie jesteś połączony przez BT z telefonem tzn, że kupiłeś "podrobbiony" ekran ze skopanym softem do BLE. Poza "defektem" wizualnym niczemu to nie przeszkadza. Aby wgrać poprawnie BLE musisz podpiąć wyświetlacz do komputera za pomocą ST-Link'a V2. Dogrywa się prostym programikiem BLE i po problemie. Jeśli będziessz chciał opiszę dokładnie co i jak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Godzinę temu, snow.leopard napisał: Jeśli dioda mryga gdy nie jesteś połączony przez BT z telefonem tzn, że kupiłeś "podrobbiony" ekran ze skopanym softem do BLE. Poza "defektem" wizualnym niczemu to nie przeszkadza. Aby wgrać poprawnie BLE musisz podpiąć wyświetlacz do komputera za pomocą ST-Link'a V2. Dogrywa się prostym programikiem BLE i po problemie. Jeśli będziessz chciał opiszę dokładnie co i jak. Opisz proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts