gludwich Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 witam mam problem z wykryciem zegarka podczas wgrywania polskiego menu czy to wina systemu win 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 15, 2020 Administrator Share Posted March 15, 2020 Tego nie wiem nikt, może być problem z USB, problem ze sterownikiem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gludwich Posted March 16, 2020 Author Share Posted March 16, 2020 USB działa bo komputer wykrywa zegarek po podłączeniu tylko program nie może znaleźć Postaram się ogarnąć sprawę na innym kompie jak będę miał możliwość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 16, 2020 Administrator Share Posted March 16, 2020 Zmień port USB, zmień sterowniki na te, do których podałem linka. Jak masz USB 2.0 i 3.0 to zamień raz działa lepiej na jednym a raz na drugim. To ze zegarek jest wykrywany to nic, bo zrywa połączenie pewnie. Możesz jeszcze sprawdzić czy jak podłączyć zegarek to w menedżerze urządzeń poprawnie wykrywa - dobiera sterownik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts