szoker17 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Witam, tak jak w temacie w moim zegarku wystąpił problem z wyświetlaczem, nie reaguje na dotyk. Urządzenie nie spadło mi, nie uderzyłem zegarkiem o nic. Od tak przestał reagować na dotyk. Czy ktoś spotkał się z czymś takim?? Przyciski funkcyjne działały, ekran się podświetlał i widziałem tarczę zegarka i to wszystko. Nie mogłem wejść w ustawienia, itp.. Co ciekawe w tym samym czasie wyskoczył komunikat o aktualizacji oprogramowania zegarka i wgrywania nowych czcionek. Zrobiłem aktualizację bo myślałem że to może mieć związek, ale po aktualizacji urządzenie się ponownie uruchomiło i dalej ekran nie reaguje na dotyk. Co gorsza nie ma połączenia z telefonem i teraz wyświetla się tylko kod QR do sparowania, ale nie mogę go potwierdzić bo ekran nie reaguje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr48 Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Mam ten sam problem, dwa dni temu ekran przestał reagować na dotyk. Zegarek nigdy nie spadł, nie był też używany w wodzie. Klika dni temu zaktualizował się przy włączaniu aplikacji. Niestety urządzenie kupione na Aliexpress od Amazfit official store. Brak odpowiedzi na pytanie dotyczące gwarancji. Czy ktoś jeszcze miał podobny problem i udało się go rozwiązać lub czy jest możliwosc naprawy urządzenia w Polsce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jwmc Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Witam mam ten sam problem. Czy udało się komuś naprawić usterkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts