Xaverix Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Cześć! Ostatnio zakupiłem zestaw z Gatewayem 2 i 5-cioma sensorami z x-komu. Z tego co wiem jest to wersja europejska. Chcę do tego zestawu dokupić czujniki temperatury i wilgotności. Pobrałem zmodowaną wersję aplikacji Mi Home i widzę, że teraz faktycznie mogę podłączyć okrągłe czujniki temperatury. Czy te czujniki ( https://bit.ly/2I4huI8 ) będą bez problemu działać z tym Gatewayem przez zmodowaną aplikację? Wolałbym pozostać na europejskich serwerach. Ciekawi mnie zdanie osoby która posiada podobny zestaw Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumpel_ Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Ja mam gateway akurat z dystrybucji chińskiej, ale nie powinno być różnicy. Na Modowanej apce powinien czujnik bez problemu działać na serwerze europejskim z gatewayem. Ja przeniosłem bardzo dużo rzeczy (taki czujnik też) z dystrybucji chińskiej na serwer europejski przez Modowaną apke i wszystko działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted February 28, 2020 Developer Share Posted February 28, 2020 beda dzialac i bez moda, bo wczoraj dodali je do eu (wczesniej byly tylko kwadratowe aqara na eu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now