iNs88 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Witajcie. Wiem, że to zabrzmi głupio ale najważniejszą funkcją w zegarku jest dla mnie to, aby wibrtacja powiadomień była ciągła, wiąże się to z moją pracą. Czy jest tutaj jakiś magik, który mógłby wprowadzić zmiany w oprogramowaniu, które sprawią, że będzie miało to miejsce? Jak ktoś do nas dzwoni to zegarek wibruje cały czas, niestety w przypadku powiadomień mamy tylko jeden strzał. Oczywiście odpłatnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Nie wiem jak teraz wygląda to w stratosie ale w przypadku GTS można konfigurować "długość wibracji" z poziomu aplikacji Amazfit. Czyli zamiast krótkiego bzyt możesz ustawić sobie bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyt. Amazfit --> Moje urządzenia (wybierasz zegarek) - zjeżdzasz niżej i masz opcje Wibracje - tam wybiersz np sms i z domyślnych zmieniasz na użytkownika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNs88 Posted February 20, 2020 Author Share Posted February 20, 2020 \niestety ale nic takiego nie widze w tej apliackji, mozna jedynie ustawic powiadomienia dla apliackji ale nie ich rodza, Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 4 godziny temu, iNs88 napisał: \niestety ale nic takiego nie widze w tej apliackji, mozna jedynie ustawic powiadomienia dla apliackji ale nie ich rodza, U mnie jest to w tym miejscu (modowana wersja amazfit v.3.6.2c) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 20, 2020 Administrator Share Posted February 20, 2020 Możliwe że opcję jest dla wybranych zegarków. U mnie na oficjalnej apce też mam te ustawienia dla GTS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNs88 Posted March 4, 2020 Author Share Posted March 4, 2020 Niestety w stratosie 2 nie ma tych opcji. Oferta dalej aktualna, jak jest ktoś kto może ustawić aby wszystkie powiadomienia miały wibracje ciągłą tak jak to ma miejsce w przypadku połączenia przychodzącego to proszę o kontakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts