expel Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Hej Mam dziwny porblem z liczeniem KCAL na zegarku. Chodzi o KCAL liczone z kroków. Na zegarku po przejsciu 8300 kroków pokazuje spalone 68kcal podczas gdy na aplikacji wartość to 260kcal. Wiem ze te kalkulacje i tak są dosć orientacyjne jednak wartość podawana na apce wydaje sie być blizsza prawdzie. Próbowałem restartować zegarek, rozparować go i parować, jednak nic to nie dało, caly czas wartośći na zegarku są zaniżone. Soft mam najnowszy oficjalny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek_w Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 Witam. Mam podobny problem. Zegarek nie nie miarodajnie przelicza kalorie. Przy 4500krokow podaje 28 spalonych kalorii. Rozumiem ze 4500 kroków to nie jest jakiś wyczyn bo w połowie dnia przy normalnym użytkowaniu wyliczyło mi 4500 ale 28 kalorii przez całe przedpołudnie to chyba trochę mało nie uważacie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts