inowroclaw Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Przyznaję że mam dość tego środowiska xiaomi, co kilkanaście dni znika mi wszystko z Mihome, muszę resetować każdą rzecz, dodawać ją ponownie, nie wszystko od razu widzi. Mnóstwo zmarnowanego czasu. Doszło do tego, że stwierdziłem że nie ma co z tego korzystać. Każde z urządzeń działa bez apki, więc da się żyć. Niemniej czy u was też tak to regularnie znika? Mam (miałem) podpięte roborock, 2x air purifier, zarówki, lampki biurkowe, lampy plafony.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 2, 2020 Administrator Share Posted February 2, 2020 Jak Ci znika z aplikacji to jest to problem z synchronizacją. U mnie efekt też się pojawia, po czym same się pojawiają. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 2, 2020 Developer Share Posted February 2, 2020 Urządzenia i sceny są zapisane na serwerze Xiaomi, nawet usuwając aplikacje czy czyszcząc jej dane , po nowym zalogowaniu do MiHome wszystko jest na swoim miejscu, bo jest tak jak pisze @Lector , gdy pojawia się problem z synchronizacja to niestety tak może się dziać. Ostatnio niestety mają je od jakiegoś czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buldoggg Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 kurcze ja nie mam problemu z niczym z mam serwer chiński. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts