Giersch Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Od kilku dnia mam Amazfit Pace. Wszystko poustawiałem, przetestowałem, ogólnie spoko ale dwie rzeczy nie dają mi spokoju i nie mogę do tego dojść w ustawieniach. Po pierwsze - bez wybierania treningu (czyli bieganie, rower czy spacer) nie widzę dystansu. Widzę kroki, ale dystansu nie ma? Czy to normalne? W apce w telefonie po synchronizacji dystans już widzę. A w zegarku nie. Co ciekawe, mam opaskę Mi Band 4 i tam widzę też dystans. Dlaczego tego nie mam w zegarku lub gdzie to ustawić? Na tarczy mam biegnącego ludzika i ciągle 0,00 km. Gdy włączę spacer jako trening, to wszystko jest, z dystansem włącznie, mapa z GPS itd. Help, please. I po drugie - nie dostaję powiadomień o SMS. Wszystko inne dostaję - gdy ktoś dzwoni to widzę powiadomienie, mail na Gmail też jest, powiadomienia tzw. push też są, ale sms-ów brak. Jakiś pomysł? Dodam, że zegarek mam sparowany z iPhonem - samo parowanie, instalacja apki, łączność z Bluetooth, wszystko bez problemu. Męczy mnie tylko ten brak dystansu i powiadomień SMS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts