whiste Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Witam, mam krótkie pytanko. Gdzie znajdę aplikacje muzyki do amazfit z możliwościa regulacji dźwięku tak jak to jest na załączonym zdjęciu. Moja wersja zegarka to PACEfied 1.2.49k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 23, 2018 Developer Share Posted February 23, 2018 to co pokazujesz na zdjęciach to dwie różne kwestie, o którym zdjęciu rozmawiamy , jedna służy do słuchania muzyki z poziomu zegarka i ma regulację głośności druga to sterowanie mediami z telefony a zegarek jest tylko bezprzewodowym sterownikiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiste Posted February 23, 2018 Author Share Posted February 23, 2018 Pierwsze zdjęcie to mój zegarek regulację głośności mam ukryta w opcjach i chciałbym mieć możliwość regulacji głośności z poziomu tarczy zegarka tak jak jest to na drugim zdjęciu pokazane np. gdy podłącze słuchawki bluetooth lub telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 23, 2018 Developer Share Posted February 23, 2018 musisz włączyć tę opcję w aplikacji amazfit Watch, dopiero wówczas gdy odpalisz muzykę czy youtube będziesz sterować z zegarka mediami, sterowanie wysuwasz od dolnej krawędzi zegarka tak jak menu powiadomień, pojawia się dopiero po odpaleniu mediów na telefonie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiste Posted February 23, 2018 Author Share Posted February 23, 2018 Ok dobra mam to dziękuje za pomoc. Temat można zamknąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 23, 2018 Developer Share Posted February 23, 2018 proszę, polecam się na przyszłość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WitW Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Witam. pierwsze zapytanie na forum..., ogarnąłem przesłanie muzyki na zegarek, podłączenie go do słuchawek bluetooth i działa. Natomiast mam problem z drugą funkcjonalnością: włączone w Notifications : Musik remonte controller - i tutaj nie działa ta funkcjonalność (wyłączyłem i włączyłem zegarek, połączenie z telefonem jest)- nie wiem jak sterować muzyką w telefonie - np. Muzyka Play czy youtube. Przeciągam tarczę do góry i mam tylko stare powiadomienia. Nic nowego mi się nie pojawia. No i kombinuję jak zrobić żeby puszczać muzykę na telefonie (mam subskrypcję w google Muzykę Play), słyszeć w słuchawkch bluetooth a sterować zegarkiem - słuchawki wtedy maja być podłączone do telefonu - tylko że na razie nie wiem jak sterować zegarkiem odtwarzaniem w telefonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oszusista Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 W jaki sposób sterować mediami za pomocą zegarka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts