Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Amazfit aplikacja muzyki

whiste
 Share

Recommended Posts

Pierwsze zdjęcie to mój zegarek regulację głośności mam ukryta w opcjach  i chciałbym mieć możliwość regulacji głośności z poziomu tarczy zegarka tak jak jest to na drugim zdjęciu pokazane np. gdy podłącze słuchawki bluetooth lub telefon

• Developer

musisz włączyć tę opcję w aplikacji amazfit Watch, dopiero wówczas gdy odpalisz muzykę czy youtube będziesz  sterować z zegarka mediami, sterowanie wysuwasz od dolnej krawędzi zegarka tak jak menu powiadomień, pojawia się dopiero po odpaleniu mediów na telefonie

• Like 1

• 3 months later...

Witam. pierwsze zapytanie na forum..., ogarnąłem przesłanie muzyki na zegarek, podłączenie go do słuchawek bluetooth i działa. Natomiast mam problem z drugą funkcjonalnością: włączone w Notifications : Musik remonte controller - i tutaj nie działa ta funkcjonalność (wyłączyłem i włączyłem zegarek, połączenie z telefonem jest)- nie wiem jak sterować muzyką w telefonie - np. Muzyka Play czy youtube. Przeciągam tarczę do góry i mam tylko stare powiadomienia. Nic nowego mi się nie pojawia.

No i kombinuję jak zrobić żeby puszczać muzykę na telefonie (mam subskrypcję w google Muzykę Play), słyszeć w słuchawkch bluetooth a sterować zegarkiem - słuchawki wtedy maja być podłączone do telefonu - tylko że na razie nie wiem jak sterować zegarkiem odtwarzaniem w telefonie.