sedinix Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Witam Ostatnio przesiadłem się ze starej brami v2 na nową ZNDMWG03LM i mam problem :( Cały czas bramka wydaje dzwięki bipczenie podwójne (najpierw były to komunikaty z czujnika wilgotności ale teraz mam wszysto wyłączone i nadal pika. (po połączeniu z wifi pika na 100%) reszty przypadków nie mogę zidentyfikować. Mi Home> Profil > Przesyłanie wiadomości > i tutaj mam wszystkie komunikaty wyłączone + ustawiłem nie przeszkadzać na 16 - 15:59 Ktoś pomoże wyciszyć tą bramkę ? Przeszkadza mi to bo bramka jest w pomieszczeniu gdzie śpi dziecko. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
choina Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Hej To samo co mój problem: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Test Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 W dniu 18.01.2020 o 10:52, sedinix napisał: Witam Ostatnio przesiadłem się ze starej brami v2 na nową ZNDMWG03LM i mam problem Cały czas bramka wydaje dzwięki bipczenie podwójne (najpierw były to komunikaty z czujnika wilgotności ale teraz mam wszysto wyłączone i nadal pika. (po połączeniu z wifi pika na 100%) reszty przypadków nie mogę zidentyfikować. Mi Home> Profil > Przesyłanie wiadomości > i tutaj mam wszystkie komunikaty wyłączone + ustawiłem nie przeszkadzać na 16 - 15:59 Ktoś pomoże wyciszyć tą bramkę ? Przeszkadza mi to bo bramka jest w pomieszczeniu gdzie śpi dziecko. Pozdrawiam No ale po co dublować temat poruszany TUTAJ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts