SirLysy Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 https://m.imgur.com/a/GY6Qd Witam od wczoraj posiadam ten zacny zegarek(przesiadka z bipa) i mam problemy. Mianowicie nie pokazuje mi dystansu jaki przeszedłem jak na zdjęciach , w apce tez jak kliknę na „koło” z krokami to nie mam dystansu. Nie wiem, może czegoś nie włączyłem ? Najnowszy international soft, będę wdzięczny za kazda pomoc. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Ja tam widze ilość kroków poprawnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirLysy Posted February 19, 2018 Author Share Posted February 19, 2018 Kroków tak ale lewy dolny róg tarczy pokazuje 0 mil/km ze przeszedłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 19, 2018 Administrator Share Posted February 19, 2018 Do dystans SPORTU czyli z GPS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirLysy Posted February 19, 2018 Author Share Posted February 19, 2018 Hmm dzieki za odpowiedz ale sport dystans nie jest na gorze po lewej? Czyli ten zegarek wogule nie pokazuje dystansu jaki zrobiłem w ciągu dnia? Tylko kroki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 19, 2018 Administrator Share Posted February 19, 2018 Ja mam tam 5,16km, czyli tyle samo co podsumowanie w apce na telefonie w zakładce SPORT. Górny lewy róg to chyba tygodniowe podsumowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirLysy Posted February 19, 2018 Author Share Posted February 19, 2018 Rozumiem ale to piszesz o tym sport który na tej tarczy prototype jest w lewym górnym rogu? A ten w lewym dolnym z „droga” to nie powinno pokazać dystansu jaki przechodzą w ciągu dnia? Tego z kroków , czy wogule ten zegarek pokazuje taki dystans ? Może ja szukam czegoś czego nie ma:-) tylko wtedy co to za droga tam na tarczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 19, 2018 Administrator Share Posted February 19, 2018 Te 5,16km mam na dole po lewej. U góry mam 0 - nie korzystałem GPS. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirLysy Posted February 19, 2018 Author Share Posted February 19, 2018 Dziękuje serdecznie za odpowiedzi. Czyli wychodzi na to ze nie uświadczy takiego info jak dystans jaki przeszedłem (z kroków) bez włączania sportu „Chodzenie”? Trochę to dziwne bo i w mi bandzie i bip było wiec z góry założyłem ze w pace tez będzie, straszna lipa. Zdjęcie bipa 3480 kroków i niżej info 2.38km, poprostu z krokomierza bez włączania sportu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirLysy Posted February 19, 2018 Author Share Posted February 19, 2018 https://support.amazfit.com/hc/en-us/articles/115001951888-How-to-view-calories-steps-and-distance?mobile_site=true w FAQ jest napisane zeby kliknąć kółko w apce, ja jak klikam to mam zupełnie inne rzeczy, sorki ze zawracam gitarę ale naprawdę jestem zdezorientowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 19, 2018 Administrator Share Posted February 19, 2018 Sport to dzienne KM. No w nowej apce nie widać KM, ale mam synchronizacje z Mi Fit i tam już są. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirLysy Posted February 19, 2018 Author Share Posted February 19, 2018 12 minut temu, Lector napisał: Sport to dzienne KM. No w nowej apce nie widać KM, ale mam synchronizacje z Mi Fit i tam już są. Czekam na kod do bootloadera i będę próbował jakos ogarnąć synchronizację z mifit ale obawiam się ze z iphonem to nic nie ogarnę , dzieki wielkie za poświęcony czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekwis Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Aby zegarek liczył dystans (km) trzeba wybrać któryś z trybów sportowych. W trybie pokazywania czasu liczy tylko kroki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts