Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Stratos zepętlił się podczas startu

Buka
 Share

Recommended Posts

Cześć Wszystkim!

Poratujcie jakąś radą, mam Stratosa, całkowicie nowy, nie noszony itp. To model A1619. Gdy go włączam górnym przyciskiem, to najpierw pojawia się logo Amazfit, później animacja z rowerkiem, bieżnią itp, a dalej kręcą się te orbity, czy coś w tym stylu. Niestety na tej animce zegarek się blokuje, tzn animacja się kręci, ale sprzęt nie idzie dalej i tak się to mieli bez końca. Mogę go wyłączyć górnym guzikiem i to tyle. Normalnie ładuje się podstawką, komputer też go widzi. Da się jakoś odratować? Poczytałem trochę tematów, ale szczerze mówiąc, to trochę czarna magia z kombinacją w sofcie. Da się to jakoś łatwo ogarnąć, czy raczej sprzedać tak jak jest, bo i taka myśl mi chodzi po głowie. Niestety nie mam możliwości oddania sprzętu.:-( , dlatego rozważam sprzedaż gdyby przywrócenie używalności wiązało się z jakąś wiedzą tajemną. Macie jakieś pomysły? Jest jakaś opcja resetu kombinacją guzików?

Dzięki za odzew.

Dopiero zjechałem do domu. 

Sprzęt odkupiony, długa historia, nie za bardzo jest jak zwrócić, a szkoda by było ponad 400zł utopić, tym bardziej, że zegarek fajnie wykonany.

Spróbuję w tym tygodniu poczytać forum, już namierzyłem wątek o ADB z liinkiem do XDA, poczytam i zobaczymy.. Czy ogarnę? Jak podpowiesz co i jak, to pewnie tak. Jestem niby biurwą, ale komputera się nie boję a zepsuć bardziej się chyba nie da;) 

Jeszcze raz dzięki. 

Pozdrawiam, 

Edited by Buka