jarekkam Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Ostatnio podczas biegania, jak zakończyłem trening i chciałem "wyłączyć trening", "rejestr treningu" uciekł mi jakby w tło. Jak wybrałem Sports, przy Run miałem "Running". Kliknąłem jeszcze raz Run i... Nigdzie nie widzę treningu, który gdzieś zniknął. Czy mogę go jakoś wyciągnąć/odzyskać? Model A1612, ROM Standardowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 19, 2018 Administrator Share Posted February 19, 2018 No to najprawdopodobniej wypuścili ROM z bugiem. Też mieliśmy coś takiego przy testach 7KAV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekkam Posted February 20, 2018 Author Share Posted February 20, 2018 Czyli jest możliwość odzyskania tego treningu czy zapis został bezpowrotnie stracony? Zależy mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 20, 2018 Administrator Share Posted February 20, 2018 Nie ma zapisu, bo go nie zapisało. Więc nie do odzyskania trening. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekkam Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 To trochę dziwne, że nie ma zapisu, bo kiedyś biegłem na końcówce baterii i prawie cała trasa była, urwała się dopiero przy padzie baterii (na 10,17km z 12 km). Znalazłem "na zegarku" w system/logs plik ponad 12,1 mb z zapisanymi informacjami, data jakby się zgadzała. Na prawdę nigdzie tego nie ma? Wyjątkowo mi zależy, bo śliczne wężyki kręciłem na niedostępnym polu golfowym... ;-) Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts