kacper77 Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 (edited) nurtuje mnie wgranie polskiego języka do Nexo vel Verde 2. Jak to jest, że na filmach na rynku chińskim są wszystkie języki a w sprzęcie dostarczanym na rynek europejski lista języków jest tak uboga. Czy jest na to sposób, żeby mieć rom chiński i z tego poziomu zmienić język. Kolejna sprawa to wgranie dodatkowych tarczy tu tez jest ubogo i problem z ich dodaniem do Nexo. Nexo kupiłem z uwagi na e-sim i charakter wykonywanej prac, gdyż niestety muszę być dostępny nawet podczas ćwiczeń. Trochę jednak mnie rozczarowuje z uwagi na ubogie możliwości konfiguracyjne. Ktoś ma jakiś pomysł i ewentualną pomoc ?/ i pytanie skoro zespół amazafit twierdzi, że jest aktualizacja do 1.2.4.1 to dlaczego jej nie można znaleźć i pobrać Edited December 28, 2019 by kacper77 dodatkowe pytanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts