Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

[ROM] Amazfit Sport Watch 2/Stratos 2.0.8.0 PL

Recommended Posts

• Developer

Pace to nie krok tylko tempo, więc o co chodzi bo nie kumam, a tłumaczyłem to ja, biorąc pod uwagę kilka tysięcy zwrotów do przetłumaczenia mogłem coś wpisać nie tam gdzie trzeba, pokaż gdzie tak jest. Między innymi dlatego Rom jest w fazie beta, by wyłapać takie kwiatki właśnie jak błędy w tlumaczeniu, literówki czy nawet poprawa sensu tłumaczenia. Niestety czasami suchy tekst nie daje poglądu na to jak to ma być sformułowane, a poza tym jak umiesz lepiej tłumaczyć z chińskiego  to pokaż co potrafisz.

• Like 2

Witajcie,

Piszę z gorącą prośbą... 
Kupiłem dwa zegarki Amazfit 2.
Nie wzięłam jednak pod uwagę że będą one w języku chińskim. 
Chciałem uprzejmie prosić o pomoc instruktaż jak krok po kroku powinienem dokonać zmian abym mógł korzystać z niego w języku polskim bądź angielskim. 
Kompletnie nie wiem jak to się robi. 
Zegarek jest podpięty do komputera ale go nie wykrywa.
Bardzo proszę o pomoc

• Developer

czy komuś coś jeszcze nie pasuje ? testy trwają od 2 tygodni, ilość testerów nie jest nieskończona, wybaczcie jeśli nie odpisuję każdemu raz, że nie mam siły wiecznie pisać tego samego,  na FB na PW na Mesengerze i gzie tylko się jeszcze da. poza tym mam grypę, która przeszła w zapalenie płuc, miałem nic nie robić w chorobie a robię

• Sad 1

• Developer
29 minut temu, Tomoszn napisał:

Heh mieli się chętni zgłaszać a nawet odpowiedzi na zgłoszenie nie uświadczyłem 

cóż za irytacja jak dziecko, które lizaka nie dostało, więcej pokory człowieku, ledwo się zarejestrowałeś a już krzyczysz, wiec daruj sobie takie wycieczki, a jak ci nie pasuje czekanie to spróbuj sam zrobić sobie polski ROM to pogadamy

31 minut temu, Tomoszn napisał:

Heh mieli się chętni zgłaszać a nawet odpowiedzi na zgłoszenie nie uświadczyłem 

Cierpliwości, Testy - często obfitują w problemy z zegarkiem, których rozwiązywanie nie jest możliwe bez odpowiedniej wiedzy.

@Tomoszn piszesz jak petent do jakiejś korpo - cierpliwości - tutaj naprawdę udzielają się (czasem z dużym poświęceniem) zapaleńcy i entuzjaści.

@Kaudii działaj spokojnie, odpocznij, wyzdrowiej ;), zostaw kompa w spokoju . hahaaha

Eee no spokojnie nie marudze, tym bardziej z korpo nie jestem. Ale wystarczyło napisać stary mam komplet weź na wstrzymanie. Po prostu nikt nie lubi być ignorowany . Nic to uzbrajanie się w cierpliwość. Pozdrawiam 

• Lector pinned this topic
  • Lector unpinned this topic
  • Lector locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...