Administrator Lector Posted December 17, 2019 Administrator Share Posted December 17, 2019 Ktoś posiada taką aplikację? Mi się ona pojawiła po przejściu na Xiaomi EU stable. Niestety nie z czego ma ona pobierać dane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 17, 2019 Developer Share Posted December 17, 2019 pojawiła się tez na xiaomi.eu tygodniowym już chyba tydzień wcześniej, ale nie korzystam z niej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted December 17, 2019 Author Administrator Share Posted December 17, 2019 Na Mi Note 2 przestały się pojawiać tygodniówki od 10.10, a z grudnia było stable więc zainstalowałem No szkoda, ze też nie wiesz po co ona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 A czy orientuje sie ktoś z szanownych kolegów czy ww aplikacje da się sparować z zegarkiem... Bo próbuje na wszystkie sposoby i jakoś się nie udaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted May 19, 2020 Author Administrator Share Posted May 19, 2020 Niestety mój Mi Note 2 nie dostaje już aktualizacji, więc u mnie nic się nie zmieniło. Aplikacja dalej nie wykrywa aktywności na podstawie ruchu telefonu (tak jak Google Fit), nie pobiera danych z Amazfit czy też z konta Xiaomi. Może w nowej wersji Mi Zdrowie coś poprawili, ale mi się nie aktualizuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts