jakub Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 witam, kupiłem córce zegarek amazefit gts i niema on polskiego menu,robiłem wszystko zgodnie z wyżej wymienionymi instrukcjami języka italiano ale nic to nie pomaga. firmware v0.0.8.07 model a1914.pomoże ktoś?córka ma 11 lat i bardzo mi zależy na pl menu.dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted December 17, 2019 Administrator Share Posted December 17, 2019 Zmiana na włoski ma na celu pobranie czcionki w której są polskie znaki, aby nie było znaków zapytań w powiadomieniach. Na chwilę obecną nie ma języka polskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maly Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Pytanko, pracujecie nad polskim?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 3, 2020 Administrator Share Posted January 3, 2020 My nie, możliwe że kolega z forum MiUi Polska coś robi w tą stronę. Ten system nie jest na bazie android jak to miało miejsce w Pace i w Stratos. Jest to autorski system Huami podobnie jak w Bip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 W sieci pojawiła się informacja o nowym firmware 0.0.8.33, który zawiera polski język dla Amazfit GTS w wersji global. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 9, 2020 Administrator Share Posted January 9, 2020 Czyli robota @S3V3N na marne https://miuipolska.pl/forum/topic/47703-xiaomi-amazfit-gts-temat-zbiorczy/page/2/?tab=comments#comment-547351 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoda Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 W dniu 9.01.2020 o 07:22, snow.leopard napisał: W sieci pojawiła się informacja o nowym firmware 0.0.8.33, który zawiera polski język dla Amazfit GTS w wersji global. A kiedy będzie dostępny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 16, 2020 Administrator Share Posted January 16, 2020 Powoli już trafia do użytkowników. Lub możesz się bawić w grywanie ręczne, lecz potrzebujesz zmodowanej aplikacji Amazfit w której wyłączyć aktualizację aby nie wgrałem bez PL. https://t.me/huamifw/262 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoda Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 W dniu 16.01.2020 o 16:48, Lector napisał: Powoli już trafia do użytkowników. Lub możesz się bawić w grywanie ręczne, lecz potrzebujesz zmodowanej aplikacji Amazfit w której wyłączyć aktualizację aby nie wgrałem bez PL. https://t.me/huamifw/262 W dniu 16.01.2020 o 16:48, Lector napisał: Powoli już trafia do użytkowników. Lub możesz się bawić w grywanie ręczne, lecz potrzebujesz zmodowanej aplikacji Amazfit w której wyłączyć aktualizację aby nie wgrałem bez PL. https://t.me/huamifw/262 dzięki wielkie za odpowiedz to będę czekał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Oficjalna aktualizacja do wersji 0.0.8.37 nie posiada jęz polskiego. Nadal jedyną metodą na polski jest ręczne wgranie fw 0.0.8.33 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agaton Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Ja jakos boje się sama wgrać ręcznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 W dn. dzisiejszym pojawiła się aktualizacja OTA do wersji 0.0.8.56 dla GTS. - Zegarek od teraz oficjalnie ma język POLSKI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 6, 2020 Administrator Share Posted March 6, 2020 Już dostałeś na zegarek? OK, u mnie już pobiera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Potwierdzam działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Oprócz Polskiego dodali: - wibrację przy wyłączaniu zegarka - zmiana wyglądu przycisków w budziku (opcja przedłużenia drzemki) - poprawki w PAI - nie znikają już powiadomienia z zegarka gdy np. przyjdzie powiadomienia z messenger'a, które się odczyta na telefonie. btw. GTR też dostał Polski jęz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 6, 2020 Administrator Share Posted March 6, 2020 Jeśli mowa o GTR to oba czy 47? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 14 minut temu, Lector napisał: Jeśli mowa o GTR to oba czy 47? Na pewno 47, soft 1.3.5.54 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts