adu27 Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Witam wszystkich od jakiegoś czasu mam problem z baterią trzyma max 3dni kiedyś potrafił wytrzymać nawet tydzień. Myślałem że to chwilowe niestety nie. Zrobiłem aktualizacje romu do 2.6.0 by Kaudii myślałem że to pomoże ale to nic nie dało czy jest podłączony z tel czy też nie różnicy nie ma w baterii trzyma tak samo. Co może być przyczyną? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajates Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Witam. Posiadam model A1619, ROM 2.3.11.1. Miałem podobny problem. Wykonałem następujące czynności: po „naładowaniu baterii do 100%, włączyłem tryb samolot (bez treningów). Wytrzymała 7 dni. Powtórzyłem jeszcze jeden raz, wyłączyłem tryb samolot. Bateria wróciła do normy, wytrzymuje pięć, sześć dni . Proponuję spróbować. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adu27 Posted December 17, 2019 Author Share Posted December 17, 2019 Dzięki za odpowiedź. Zegarek już się ładuje i zrobię tą samą czynność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strychoo Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 W dniu 17.12.2019 o 16:42, adu27 napisał: Dzięki za odpowiedź. Zegarek już się ładuje i zrobię tą samą czynność. Sam spróbuję czy ten manewr zadziała ( choć mam raczej negatywne przeczucie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strychoo Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 (edited) Od kilku dni bateria zaczęła lecieć na łeb na szyję . W trybie samolotowym nawet 4% na godzinę . Robiłem reset do ustawień fabrycznych i dalej to samo. Używałem ostatniego ROMu od Kaudiego Dziś rano znalazłem wątek jak poniżej i wróciłem do oryginalnego softu. Zegarek dodatkowo sam się zaktualizował do najnowszej wersji I efekt zaskakujący : po 4 godzinach w trybie normalnym - czyli połączonym z telefonem ( powiadomienia włączone ) ubyło raptem 5% Edited December 29, 2019 by Strychoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adu27 Posted January 4, 2020 Author Share Posted January 4, 2020 A ja zrobiłem tak jak pisał Ajates i teraz mam go w trybie normalnym i będzie prawie 6 dni także myślę że pomogło nie na chwilę ???? dzięki za pomoc ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts