mytherios Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Dzień dobry Chciałbym kupić zewnętrzną kamerę Xiaomi. Cena nie gra roli. Co polecacie? Kupiłem jakaś na eBay z Xiaovv i niestety nie wspiera Mi Home tylko V380Pro. Mimo, że taki sam model jest dostępny do wyboru. Chyba, że jest jakiś sposób na obejście tego. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zioma1 Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 W dniu 12.12.2019 o 19:21, mytherios napisał: Dzień dobry Chciałbym kupić zewnętrzną kamerę Xiaomi. Cena nie gra roli. Co polecacie? Kupiłem jakaś na eBay z Xiaovv i niestety nie wspiera Mi Home tylko V380Pro. Mimo, że taki sam model jest dostępny do wyboru. Chyba, że jest jakiś sposób na obejście tego. Pozdrawiam. Mam tą kamerę i działa w Mi Home. Warunek to ustawiony region w aplikacji na Chiny. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mytherios Posted December 15, 2019 Author Share Posted December 15, 2019 (edited) 2 godziny temu, zioma1 napisał: Mam tą kamerę i działa w Mi Home. Warunek to ustawiony region w aplikacji na Chiny. Pozdrawiam Przykro mi, ale jest kilka wersji tej kamery. Mi się trafiła taka, która nie wspiera Mi Home, tylko aplikację, o której napisałem. Chyba, że pokażesz mi, którą wybrać. Mam wszystkie regiony, gdyż korzystam ze zmodowanej aplikacji. Edited December 15, 2019 by mytherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts