Buldoggg Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Cześć, dzisiaj kamera do monitoringu YI home camera w wersji 1080p-recenzja i opinia kamery w formie filmu na moim kanale SMART HOME PL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 25, 2019 Administrator Share Posted November 25, 2019 Ale kamera chyba nie współpracuje z Xiaomi Home, tylko Yi Home - tak obstawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buldoggg Posted November 25, 2019 Author Share Posted November 25, 2019 33 minuty temu, Lector napisał: Ale kamera chyba nie współpracuje z Xiaomi Home, tylko Yi Home - tak obstawiam. no własnie,nie mogłem tego wcześniej sprawdzić(przed kupnem) to kupiłem i niby w mi home jest taka kamera,która wygląda tak samo ale nie da się połączyć i tylko obsługuje YI HOME a zły temat ?? to gdzie powinien być ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 25, 2019 Administrator Share Posted November 25, 2019 No z tymi kamerami jest taki problem ze działają na osobnym systemie. Yi było podmarką Xiaomi, ale wydaje mi się ze się pogryźli. Yi poszło w rynek europejski, przez to pierwsze kamery dostały blokady na Chiny jako Xiaomi. Były robinie dla ekosystemu Xiaomi (działają tylko w chinach, trzeba było je hakować). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buldoggg Posted November 25, 2019 Author Share Posted November 25, 2019 szkoda,że działają na osobnym systemie,lecz akurat to mi nie przeszkadza,ale powinno działać i tu i tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted October 30, 2020 Administrator Share Posted October 30, 2020 Wyjąłem swoją kamerkę ze szafy i widzę ze jest aktualizacja firmware. Niestety nic nie pobiera, jak to wygląda u Ciebie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts