Eturkus Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Ratunku, podłączyłam zegarek do nowego telefonu i usunęło mi z niego wszystkie aktywności z dwóch lat. Czy ktoś wie dlaczego, czy przy podłączaniu następuje reset zegarka?Czy jest jakiś sposób na ich odzyskanie? Pół roku temu, przy aktualizacji apki, zniknęły treningi w telefonie ale dalej były w zegarku. Teraz nie ma już nic. Czy treningi są gdzieś przechowywane w chmurze? Ktoś coś pomoże? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 23, 2019 Administrator Share Posted November 23, 2019 Przy rozparowaniu następuje reset, po sparowaniu pyta się czy przywrócić czy nie. Wszystko robi się myśląc, myśląc robi się łatwiej A skoro miałeś zegarek dwa lata, to chyba już powinieneś wiedzieć jak on działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eturkus Posted November 30, 2019 Author Share Posted November 30, 2019 Dzięki za zgryźliwość, sęk w tym że już wcześniej to robiłam i nie usunęło mi danych, to po pierwsze. Po drugie, ani zegarek ani telefon nie pytał o przywrócenie danych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts