Wodzu Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Witam, Mam problem z podświetleniem tarczy w Amazfit Stratos. Podświetlenie zegarka nie wygasza się w pełni. Dokładnie mówiąc po wybudzeniu zegarka tarcza jest podświetlana z intensywnością zdefiniowaną w ustawieniach. Po wygaszeniu głównego podświetlenia tarcza zegarka w minimalnym stopniu nadal jest podświetlana co dopiero widać po zmroku. W ustawieniach wyłączyłem podświetlanie tarczy, wgrałem nowy ROM by Kaudii i nadal bez zmian. Mikro podświetlenie działa całą dobę i dryluje baterię. Ktoś może miał podobny problem? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek46 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Na dzień dzisiejszy, po aktualizacji oprogramowania, mój Stratos 2 padł... Niestety nie potrafię sobie z tym poradzić. Czy może ktoś jakąś instrukcje zrobić krok po kroku. Moje treningi od stycznia 2019 gdzieś zniknęły a nowa apka nie pokazuje nic poza % naładowania baterii. Help !!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 A adb lub komputer wykrywa? Próbowałeś jeszcze raz wygrać soft? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wodzu Posted November 5, 2019 Author Share Posted November 5, 2019 11 godzin temu, Marek46 napisał: Na dzień dzisiejszy, po aktualizacji oprogramowania, mój Stratos 2 padł... Niestety nie potrafię sobie z tym poradzić. Czy może ktoś jakąś instrukcje zrobić krok po kroku. Moje treningi od stycznia 2019 gdzieś zniknęły a nowa apka nie pokazuje nic poza % naładowania baterii. Help !!! A jak twój problem ma się do mojego wątku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachuu5 Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Wiesz już jak to zrobić? Mam ten sam problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts