FanBarcelony16 Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 (edited) Cześć wszystkim, Od wczoraj jestem "szczęśliwym" posiadaczem Stratosa, i po włączeniu zegarka szczęście się skończyło... Pierwszy problem pojawił się przy aktualizacji gdzie po włączeniu pojawiła się jedna, którą zainstalowałem. Później wyczytałem, że jest aktualizacja z językiem polskim i tu po wszelkich próbach i informacjach od zegarka i telefonu, że mam najnowsze oprogramowanie, dzięki pomocy z Waszej strony udało mi się ręcznie go zaktualizować, wgrywając plik OTA. Kolejny problem zauważyłem dziś rano, po przebudzeniu z przerwami ale jakoś jeszcze naliczał kroki. Poźniej wsiadłem do samochodu i tu zaczeły się jaja... Podczas jazdy dodało mi około 1500 kroków. Wchodząc w aplikację z którą słabo się synchronizuje pokazało mi, że miałem włączone dwie aktywności gdzie nic takiego nie robiłem.. Porównując go z zegarkiem kolegi o tych samych parametrach jego był znacznie lepszy w pomiarach... Po woli tracę cierpliwość i zastanawiam się czy nie próbować go zwrócić... Jakieś pomysły? ZEGAREK: AMAZFIT STRATOS / A1619/ ROM 2.3.10.5/ SN 16191922310291 Telefon: XIAOMI MI9 / ANDROID 9PKQ1.181121.001 Aplikacja amazfit 3.4.4-play Edited November 1, 2019 by FanBarcelony16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts