cebowl Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 witam jestem tu nowy, więc jeżeli piszę w nieodpowiednim miejscu, proszę o przeniesienie wątku. kupiłem niedawno rzeczony zegarek - używany (1612), posiada język polski i oprogramowanie 1.3.6a, oczywiście nie aktualizuje się do 1.3.8 itd. sięgnąłem więc do zasobów forum i w każdym oprogramowaniu w którym próbuję się z nim połączyć temat umiera na 'rozpoznaniu zegarka' - universal tool i próba wgrania softu od Kaudiego. w zasobach forum nie potrafię odnaleźć nic co pomogłoby mi w ogarnięciu tematu. jeżeli ma to jakieś znaczenie to komputer jest z win 7, przeglądarka chrome i antywirus essentials. proszę o w miarę łopatologiczne opisanie procedury uaktualnienia zegarka z góry dziękuję Grzegorz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted October 31, 2019 Administrator Share Posted October 31, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts