whiste Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 (edited) Witam, kilka dni temu otrzymałem swój zegarek Xiaomi Amazfit i postanowiłem wgrać custom ROM wraz z językiem polskim przy użyciu tego poradnika http://miboy.pl/2017/09/28/xiaomi-huami-amazfit-jezyk-polski-mi-home-instrukcja/ Wszystko ładnie pięknie poszło mam język polski, dodało mi się kilka dodatkowych zakładek i jednak jest po chinsku i tu moje pytanie 1. Czy można jakoś ją usunąć albo zmienić na język polski? 2. Zainstalowałem sobie aplikacje o nazwie Notes i niestety ona nie działa i nie wiem w jaki sposób ją teraz usunąć jakies rady? 3. Czy są jakieś aplikacje typu notatnik lub pdf reader czy cokolowiek co odtwarza pliki tekstowe? 4. W jaki sposób aktualizuje się zegarek bo mam wersje 1.2.37 a widze, że jest dostępna wersja 1.2.48h Edited February 3, 2018 by whiste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 PF nie ma aktualizacji ota - to custom rom. Aktualizuje się tak samo jak zainstalowałeś pierwszy raz. Poczytaj, na forum jest zarówno poradnik jak i narzędzie służące do instalacji PF oraz kilku innych rzeczy stworzone przez @Lector. Jest również wątek poświęcony instalacji aplikacji. Tam wszystko znajdziesz. Poczytaj na drugi raz zanim zadasz pytania które pojawiły się już na forum setki razy - forum naprawdę nie jest tak duże byś musiał się przebijać godzinami. Trochę wysiłku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiste Posted February 3, 2018 Author Share Posted February 3, 2018 (edited) 1. Wystarczyło zainstalować nowa wersje i jej wszystko ładnie spolszczone 2. Zainstalowałem na komputerze aplikacje APKInstaller i przy pomocy tego programu można fajnie usuwać i instalować aplikacje 3. Nadal szukam aplikacji do obsługi pdf albo plików tekstowych jeśli ktoś coś znajdzie prosiłbym o link 4. Dziękuje za pomoc użytkowniku @Axon Edited February 3, 2018 by whiste 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts