Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Tłumaczenie na język polski

whiste
 Share

Recommended Posts

Witam, kilka dni temu otrzymałem swój zegarek Xiaomi Amazfit i postanowiłem wgrać custom ROM wraz z językiem polskim przy użyciu tego poradnika http://miboy.pl/2017/09/28/xiaomi-huami-amazfit-jezyk-polski-mi-home-instrukcja/  Wszystko ładnie pięknie poszło mam język polski, dodało mi się kilka dodatkowych zakładek i jednak jest po chinsku i tu moje pytanie

1. Czy można jakoś ją usunąć albo zmienić na język polski?

2. Zainstalowałem sobie aplikacje o nazwie Notes i niestety ona nie działa i nie wiem w jaki sposób ją teraz usunąć jakies rady?

3. Czy są jakieś aplikacje typu notatnik lub pdf reader czy cokolowiek co odtwarza pliki tekstowe?

4. W jaki sposób aktualizuje się zegarek bo mam wersje 1.2.37 a widze, że jest dostępna wersja 1.2.48h

27591520_1611820975573157_1182241_n.jpg

27658808_1611821182239803_2272915_n.jpg

Edited by whiste

PF nie ma aktualizacji ota - to custom rom. Aktualizuje się tak samo jak zainstalowałeś pierwszy raz.

Poczytaj, na forum jest zarówno poradnik jak i narzędzie służące do instalacji PF oraz kilku innych rzeczy stworzone przez @Lector.

Jest również wątek poświęcony instalacji aplikacji. Tam wszystko znajdziesz.

Poczytaj na drugi raz zanim zadasz pytania które pojawiły się już na forum setki razy - forum naprawdę nie jest tak duże byś musiał się przebijać godzinami.

Trochę wysiłku....

1. Wystarczyło zainstalować nowa wersje i jej wszystko ładnie spolszczone

2. Zainstalowałem na komputerze aplikacje APKInstaller i przy pomocy tego programu można fajnie usuwać i instalować aplikacje

3. Nadal szukam aplikacji do obsługi pdf albo plików tekstowych jeśli ktoś coś znajdzie prosiłbym o link

4. Dziękuje za pomoc użytkowniku @Axon

Edited by whiste
  • Like 1