Administrator Lector Posted October 13, 2019 Administrator Share Posted October 13, 2019 Od dwóch dni borykam się z problemem wysypywania się aplikacji. Jak większość z nas korzystam z regionu Chiny, bo cały sprzęt jest od nich. Aplikacja po uruchomieniu zaraz się zamyka z blędęm do zgłoszenia. Najlepsze jest to iż co któryś raz po uruchomieniu mam możliwość zmiany serwera i jak ustawie Polska to aplikacja działa poprawnie. Czyżby próbowali jakiejś blokady? Wersja aplikacji jak na screenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted October 13, 2019 Developer Share Posted October 13, 2019 Ja używam wersji modowanej 5.6.4 gdyż mam Roborock S6 a on tylko działa na serwerach EU, stąd muszę używać tej wersji by mieć wszystko w jednej aplikacji bez klonowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted October 13, 2019 Author Administrator Share Posted October 13, 2019 No może ktoś jeszcze używa oficjalnej aplikacji, ogólnie to mam beta testera na tą aplikację w Google Play. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted October 13, 2019 Developer Share Posted October 13, 2019 no ja na tą z GP też, ale zmuszony byłem zmienić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blady Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Ja dzisiaj dostałem aktualizację apki , i czajnik się rozłączył . musiałem wywalić apkę i na nowo zainstalować region PL , czajnik się łączy, wersja apki 5.6.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted October 13, 2019 Author Administrator Share Posted October 13, 2019 Pobrałem wersję zmodyfikowaną i wszystko działa. Poczekamy, zobaczymy co z oficjalną się stanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek33wawa Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Witam. Od jakiegoś czasu na Samsungu J5 przestała być widoczna udostępniona mi kamerka Mi. Po odinstalowaniu apki, w sklepie nie można już jej znaleźć, a po jej wybraniu z biblioteki mam komunikat że apka nie jest zgodna z tym telefonem... Wiecie może o co chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruszok Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 U żony miałem do dziś niemodowaną najnowszą i działała normalnie. Samsung S7. Serwer Chiny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek33wawa Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 12 godzin temu, ruszok napisał: U żony miałem do dziś niemodowaną najnowszą i działała normalnie. Samsung S7. Serwer Chiny. A w sklepie Google Play jest normalnie dostępna dla tego modelu? PS. zaciągnąłem najnowszą wersję z APKMirror i działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruszok Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Tak jest w sklepie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek33wawa Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 32 minuty temu, ruszok napisał: Tak jest w sklepie. Dzięki za info. Widocznie dla J5 zdjęli ze sklepu, albo coś popiep...li Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts