Jaarof Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Witam, Od paru dni jestem posiadaczem pierwszego i nowego telefonu firmy Xiaomi MI9, dokupiłem do niego Stratosa 2+, jednak mam z nim problem. Na zablokowanym ekranie kolory są brzydkie, pojawiają się piksele, a do tego kropki miedzy godziną a minutą blokują się i zegarek jakby " zwisł ". Po odblokowaniu problem znika, kolory są normalne, kropki mrugają... Oczywiście jak ekran się zablokuje, problem ponownie się pojawia. Zegarek kupiony nowy, nieużywany, rom oryginalny - Model: A1619, Wersja Rom: 2.3.10.5. Poniżej podsyłam zdjęcia ekranu zablokowanego i odblokowanego. Pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted September 22, 2019 Administrator Share Posted September 22, 2019 Wszystko jest OK. Tak normalnie się zachowuje zegarek, przy zablokowanym przechodzi w tryb eko ekranu. Możesz sprawdzić inne tarcze, na których nie będą aż tak widoczne piksele. Dla przykładu tarcza prototype wygląda moim zdaniem dobrze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaarof Posted September 22, 2019 Author Share Posted September 22, 2019 Dzięki !, trochę się wystraszyłem że to jest jakaś wada fabryczna. Niestety nie miałem okazji testować zegarka przed zakupem - wziąłem go w ciemno. Ale jeżeli jest to tryb eko, to mi ulżyło. Spróbuję w takim razie innej tarczy Dzięki jeszcze raz za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts