wpspider Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Witam Po aktualizacji telefonu nie mogę wgrać Aplkacji Amazfit (brak takiej pozycji w sklepie googla. Jeżeli pobiorę ręcznie ze znalezionych w necie plików to nie odpala się. Poza tym w aplikacji MI fit wogule nie ma zegraka PACE. Jest tylko Verge, albo BIP... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted September 19, 2019 Administrator Share Posted September 19, 2019 Jaki telefon, jaki android? Jak nie iOS. Bo to chyba najważniejsze. Możliwe ze aplikacja straciła kontabilność z nowym systemem i potrzebna jest aktualizacja aplikacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wpspider Posted September 19, 2019 Author Share Posted September 19, 2019 (edited) A No tak: Huawei Mate 20 Lite. Emui 9.1.0.229. Wygląda na to ze aplikacja po prostu nie jest juz aktualna na ten system. Ale dziwne że w MI FIT też nie da sie sparować zegraka... Edited September 19, 2019 by wpspider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted September 19, 2019 Administrator Share Posted September 19, 2019 Mi Fit nie paruje się z zegarkiem, paruje się z kontem pod które jesteś zalogowany w Amazfit gdzie jest Pace. Druga opcja, iż USA macza tu palce i blokują usługi - aplikacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wpspider Posted September 19, 2019 Author Share Posted September 19, 2019 (edited) Z ciekawości sprawdziłem na telefonie xiomi redmi note 5 . Także brak aplikacji Amazfit...No zobaczymy czy czy inni tez coś takiego mają/będą mieli.... Edited September 19, 2019 by wpspider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts