OlsztynHelper Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 (edited) Po zakupie zegarka biegałem codziennie i baterię ładowałem raz na 48h, trwało to jakieś 3-4tyg. Ostatnio złapałem kontuzję i zegarek spełnia tylko podstawowe funkcję zero biegania, ćwiczeń itp. 2 razy na basenie ale i tak zdjąłem bo szpanować nie muszę, i jakoś w zeszły piątek naładowałem go w nocy. Rano zakłam, a o 19 sygnał o 10% baterii?!?!?! Myślę se co jest k.. i tak od tygodnia, bateria nie wytrzymuje 24h od rana z 100% mam już 48%. Nie ćwiczę, tylko mierzenie kroków i powiadomienia podstawowe. Ile wytrzymuje wasza bateria? Bo chcę się upewnić zanim wyślę na gwarancję. ps. soft najnowszy z naszej stronki wgrany Edited September 11, 2019 by OlsztynHelper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mavpl Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Mój roczny Stratos wytrzymuje nadal ponad 5 dni. Zero aktywności tylko powiadomienia, stały pomiar tętna. Do tego aby oszczędzać baterię ustawiłem automatyczny tryb samolotowy pomiędzy 22:00 a 6:00. I tak wtedy śpię więc nie ma potrzeby aby zegarek był połączony z telefonem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emer Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 mam mniej więcej tak samo jak mavpl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts