Chętnie podejmę próby testowania
i zgadzam się z warunkami
-
1
Witam Postanowiłem zrobić wersję PL aplikacji Amazfit Watch z GP, prace nad językiem PL zostały zakończone, kwestie testowe również. Ważne Wersja PL na bazie wersji z GP wymaga odinstalowania wersji oryginalnej, niestety nie instaluje się na nią, ze względu na inny podpis publiczny. Wersja 2.0.1-play-PL zgodna z oryginałem, co do zawartości i grafik, jedyne co to jest dodany język PL, reszta jak w oryginale, pomoc jest w wersji Angielskiej. Życzę
Dzięki za możliwość testu. Posiadam wgrany PACEficator. STOCKfied ROM 1.3.5 Installer 1.6. Usilnie szukałem wszelkich błędów literówek nic nie znalazłem no może tylko jeden nic nie znaczący. W zakładce o aplikacji na samym dole jest kilka literek nie w kolorze czerwonym. Amazfit Watch działa bez problemów Mifit działa bez problemu Strava działa ,ale jęz angielski nie dla mnie Jedyne problemy jakie miałem na wszystkich 3 apkach ,to pierwsze logowanie (rejestracja) w
Chętnie podejmę próby testowania i zgadzam się z warunkami
Chętnie podejmę próby testowania
i zgadzam się z warunkami
ok, wysyłam link do pobrania na PW
Jakieś plusy w stosunku do wersji CN?
Rozumiem brak logowania kontem xiaomi?
Wersja z GP synchronizuje się ze Strava
Właśnie sprawdziłem
Synchronizacja ze strava działa
Przestała działać synchronizacja mifit.
I brak historii...
Aplikacja działa prawidłowo, lecz jednak wróciłem do wesji DEV CN... ze względu na kontakty z MiFit...
Dla tych co mało czytają. W skrócie różnice pomiędzy dwoma apkami CN i tej z GP....
Wersja z GP:
- logowanie z kontem google itp, paruje się z zegarkiem który ma ROM US, synchronizacja ze strava.
Wersja z CN:
- logowanie z kontem xiaomi, paruje się z zegarkiem który ma ROM CN (np Pacefied), synchronizacja z mi fit.
Są tacy którzy używają oryginalnego romu US, oraz wolą synchronizację swoich wyników sportowych ze strava. Dla tego @Kaudii zdecydował się na tłumaczenie też wersji aplikacji z GP.
P.s
U mnie aplikacja działa poprawnie.
Widzę że zainteresowania wersją z GP z interfejsem PL nie ma, no cóż będzie mniej roboty.
Jestem zainteresowany, ale na razie nie mam czasu na sport. Jedynie jakiś krótki spacer.
Nie chodzi o sport tylko o sprawdzenie działania aplikacji i o błędy, czy występują czy nie
Mogę potestować.
zainstalowałem u żony - która ma PACE oryginalny - tak na szybko
synchro jest, działa poprawnie, stravę aktualizuje , żonka się cieszy
Synchronizacja z MiFit działa trzeba tylko sie zalogować przez te same konto np przez Facebook. Niestety nie ma wtedy dostępu do danych z konta Xiaomi.
Edited by Piwek1 minutę temu, Piwek napisał:Synchronizacja z MiFit działa trzeba tylko sie zalogować przez te same konto np przez Facebook.
o to ciekawe
Też z chęcią potestuje
7 godzin temu, Kaudii napisał:Nie chodzi o sport tylko o sprawdzenie działania aplikacji i o błędy, czy występują czy nie
Mam teraz ROM od Saratogi. Widzę że go dopracował i wstawił w niego app z Twoimi tłumaczeniami. Wyślij mi to, potestuję.
Chętnie przetestuję.Pozdrawiam
Również używam z gp wersji mogę protestować apke
Witam.
Ja także zgłaszam swoją kandydaturę na testera.
Jeśli to nie problem to również chciałbym przetestować tę apke
Ok panowie, w tym momencie kończę nabór do testowania, osoby które zgłosiły się do tej chwili, wysyłam apkę
Dzięki za możliwość testu.
Posiadam wgrany PACEficator. STOCKfied ROM 1.3.5 Installer 1.6.
Usilnie szukałem wszelkich błędów literówek nic nie znalazłem no może tylko jeden nic nie znaczący. W zakładce o aplikacji na samym dole jest kilka literek nie w kolorze czerwonym.
Amazfit Watch działa bez problemów
Mifit działa bez problemu
Strava działa ,ale jęz angielski nie dla mnie
Jedyne problemy jakie miałem na wszystkich 3 apkach ,to pierwsze logowanie (rejestracja) w moim przypadku musiało odbyć się z konta facebook. Z google coś nie chciało albo pomyliłem hasło.
Ja jestem zadowolony ze spolszczenia i przy niej zostanę zawsze to trzy aplikacje(może strava kiedyś się przyda) a nie dwie.
Minusem zmiany na Amazfit Watch 2.0.1 jest utrata danych aktywności ,ale ja posiadam krotko zegarek więc nie będę
Trzeba by pomyśleć nad kopią tych danych może się da.
ps. gdzieś widziałem możliwość postawienia Ci piwa w podziękowaniu?
zobacz do pierwszego postu na dole
Edit :
Widzę, że znalazłeś , dziękuję bardzo
To ja dziękuje za Twoją robotę.
Our forum lives up to the advertisements displayed.
To browse the content of our forum, please disable AdBlock.
Recommended Posts