Martys Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Dzisiaj od rana zegarek nie łączył się z telefonem. Wyłączyłam go i włączyłam, po tym wyświetliła mi się całkowicie inna tapeta z chińskimi znaczkami. Kiedy wchodzę w ustawienia chcąc przywrócić go do ustawień fabrycznych chcąc kliknąć zatwierdź nic się nie dzieje, zegarek w tym momencie nie reaguje na dotyk. Kiedy chcę go zresetować klikając przycisk potwierdzający tylko wibruje nic innego się nie dzieje. Kiedy przytrzymuje przycisk tarczy wyświetla mi się opcja wyłączania zegarka i resetu, rest zachowuje się tak samo jak w przypadku wejścia przez ustawienia a wyłączenie chwilowo jakby wyłącza zegarek ale ten włącza się sam po minucie bez kodu qr itp, po prostu jakby się nic nie stało. Telefon go nie widzi, aplikacja nie może się połączyć. Plus jak wchodzę w ustawienia przez menu główne to klikając np w alarm wyświetla mi się trening...? coś się całkowicie pochrzaniło :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now